Personal

Jämn kvalitet och personlig service
med Matsällskapets serveringspersonal.

Behöver du hjälp att ställa upp bord, duka, kyla dryck och hålla snyggt under hela kvällen? Då kan vår serveringspersonal vara en bra lösning. Många i Matsällskapets personal har arbetat  med oss i många år.  Vår personal är professionell, kunnig och har varit med och serverat på allt från stora partaj till mindre personliga middagar.

Om du dessutom vill bjuda på en meny som kräver lite utöver det vanliga kan det vara skönt att känna sig lite extra trygg. Då kan våra erfarna kockar vara på plats hos er för att lägga sista handen vid maten innan servering.

Vid större evenemang kan det krävas en övergripande planering. Då har vi projektledare som följer er från idé till genomförande och som finns på plats när gästerna anländer.

Förutom servis samarbetar vi med DJ´s, coverband, artister och mycket annat som kan förgylla tillställningen.

Priser

Serveringspersonal, från 410 kr/timme

Kock, från 510 kr/timme

Hovmästare/arbetsledare, från 485 kr/timme

Projektledare, från 610 kr/timme

Alla priser är exklusive moms. I samband med catering är momsen på personal 12%.

Vi räknar med en servis på 8-20 gäster (beroende på middag) vid en sittande middag och en servis på ca 25 gäster vid buffé eller mingel. Vid á la carte behövs kock/kockar på plats.
Om ni blir fler än 50 personer rekommenderar vi att ha en hovmästare på plats.

Personalens tid räknas från och till Matsällskapet, Himlabacken 4 i Bergshamra om inget annat är överenskommet. Personalens tid är en uppskattning och den faktiska tiden debiteras efter evenemanget. Minimidebitering är alltid 5 timmar på vardagar, helger minimum 6 timmar. Avbokning av personal måste göras senast 14 dagar före första arrangemangsdag.

All vår serveringspersonal är försäkrade och kontinuerligt genomgår alla som arbetar på Matsällskapet brandutbildning samt utbildning i LABC/HLR (Första hjälpen).

Matsällskapet är anslutet till Svenskt Näringsliv och Visita.

Vi hyr ut vår personal i samband med att du bokar mat från oss däremot kan du inte endast hyra personal.

Jobba hos Matsällskapet

Vi är alltid intresserad av engagerad och driftig personal. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med service och körkort är det ett plus. Läs mer om hur du söker tjänsten här >>