Buffé

Buffé i Stockholm

Matsällskapet tillagar säsongsanpassade bufféer med smaker från världens alla kök. En vackert uppdukad buffé som passar de allra flesta tillfällena.

Buffé Matsällskapet

Chevice på räkor med dill- och gurkyoghurt mjölk, kräftdjur

Grönsaksland med tryffelmajonnäs ägg, senap

Chèvrepaj toppad med honungsrostat valnötsströssel mjölk, ägg, gluten, nötter

Fänkålsgravad lax med äpple, gurka och dill fisk

Körvel- och citronmarinerad kycklinglårfilé (serveras varm)

Tomat- och chilichutney

Vitlök- och rosmarinpotatis (serveras varm)

Sallad efter säsong

Dijon- och citrondressing senap

Surdegsbröd med vispat smör mjölk, gluten

Pris/person 250 kr (minimum 10 portioner)

Höstbuffé

Gäller fram till den sista november

Öjebyröra (kräftstjärtar, Västerbotten, OP, kummin) mjölk, fisk

Långbakad äppelglaserad högrev (serveras varm)

Picklade nyskördade morötter toppade med rostade pumpafrön

Skogssvampspaj med libbsticka mjölk, ägg, gluten

Ugnsrostade rotfrukter med lök och salvia selleri (serveras varm)

Sallad på äpplen, marinerad grön- och rödkål och rostade valnötter nötter

Dijonais med smak av dragon senap, ägg

Chevrépannacotta toppad med plommonchutney mjölk

Knäckebröd gluten

Surdegsbröd med vispat smör mjölk, gluten

Pris/person 250 kr (minimum 10 portioner)

Höstbuffé Vegetarisk

Gäller fram till den sista november

Grillad pumpa med chili- och limeyoghurt mjölk

Långbakad glaserad rotselleri selleri (serveras varm)

Picklade nyskördade morötter, toppade med rostade pumpafrön

Skogssvamps paj med libbsticka mjölk, ägg, gluten

Ugnsrostade rotfrukter med lök och salvia selleri (serveras varm)

Dijonais med smak av dragon senap

Sallad på äpplen, marinerad grön- och rödkål och rostade valnötter nötter

Chevrépannacotta toppad med plommonchutney mjölk

Knäckebröd gluten

Surdegsbröd med vispat smör mjölk, gluten

Pris/person 225 kr (minimum 10 portioner)

Buffé Bockholmen

Matsällskapets skagenröra i liten burk  ägg, senap, kräftdjur

Grönsaksland 

Tryffelmajonnäs ägg, senap

Spenat- och fårostfylld smördegsknyte med rosmarinhonung mjölk, gluten, ägg

Peppargravad laxrulle med pepparrot och citruspicklad fänkål mjölk, fisk

Sous-videbakad fläskfilé med krämig basilika-citron marinad

Semitorkade tomater med olivolja, basilika och vitlök

Potatis terrin med gräslök och Frescolio olivolja ägg, mjölk

Grönsallad

Dijon- och citrondressing senap

Mungbönsröra med fänkål och citron

Surdegsbröd med vispat smör mjölk, gluten

Pris/person 285 kr (minimum 10 portioner)

Buffé Cadiers odlingar Vegan

Pumpahummus serveras i liten burk, med rostade mandlar, sotad mjukbakad zucchini samt olivolja nötter sesam

Currysotat blomkålshuvud (serveras varm)

Friterade kikärtsbollar

Ras el hanout-dipp

Sötpotatissallad med fikon, granatäpple och spenat

Ugnsrostade betor med agavesirap, rosmarin och pumpakärnor (serveras varm)

Marinerat helt dinkel med sojabönor, sticklök och tomat gluten, soja

Mixad kålsallad

Kronärtskocksröra

Surdegsbröd gluten

Pris/person 255 kr (minimum 10 portioner)

Italiensk buffé

Pizza al taglio rosso med sardeller, vitlök och körsbärstomater gluten, fisk

Pizza al taglio bianco med gorgonzola, valnötter och päron gluten, mjölk, nötter

Caprese  (tomat, mozzarella och färsk basilika) mjölk

Marinerade oliver

Marinerade kronärtskockshjärtan

Citron- och vitlöksmarinerade kastanjchampinjoner

Pastasallad tricolore med grillade grönsaker, parmesanost och ruccola gluten, mjölk

Fänkålssalami

Bresaola

Salami Ventrecina

Prosciutto di Parma

Olivtapenad fisk

Foccacia bröd gluten

Olivolja och havssalt

Pris/person 240 kr (minimum 10 portioner)

Buffé i Stockholm

En vacker välsmakande buffé gör varje tillställning till en fest. Bjud in nära och kära till fest och beställ en buffé som passar just dig och dina gäster. Våra bufféer lagas med omsorg och på säsongens råvaror. Självklart lagar vi vegetariskt och veganskt. Med catering får du mer tid för dina gäster.
Vi hjälper till med allt som behövs runt omkring som porslin, linne och möbler. Självklart kan vår duktiga och professionella personal hjälpa till på plats med servering och arbetsledning. Vi har flera goda desserter som passar till de olika bufféerna.