Kundcase

Nöjda kunder – kundcase

Läs våra kundcase för att se hur vi hjälpt företag, organisationer och andra verksamheter att bland annat fira jubileum och ordna aktiviteter. Vi gillar all slags feedback från kunder och vet att tillsammans med våra kunder utvecklas vi.

Man ska passa på att fira, det är inte alla dagar man blir 100 år!

När Westins El fyllde 100 år ville man fira tillsammans med sina anställda, gamla anställda, kunder och leverantörer, alla var bjudna!

Vi riggade om kontoret till en festlokal, där vi bjöd på grymmaste buffén och hade förberett oss för dans. Med bra liveband, tal, och god mat blev festen fulländad.

Ekesiöö ville bjuda stort!

Ekesiöö bjöd in för att stärka relationen till alla sina kunder, leverantörer och anställda. Man ville att alla skulle tacka ja bara för att det skulle bli en kväll ALLA skulle snacka om! En måste-gå-på-fest!

Eftermiddagen började med minimässa som sedan övergick till fest.

I den omgjorda brädgården fortsatte festande som för en kväll omvandlats till en oktoberfest. Här lät vi alla sinnen beröras med både mat och dryck. Marmeladorkestern körde så att hela brädgården gungade.

Kundaktivitet med segelbåt

Kunden ville få alla sina medarbetare att älska sin arbetsplats! Vad är bättre än att göra en teambuilding aktivitet tillsammans. Under en dag dukade vi upp en härlig lunch under parasoll vid vattnet utanför Stockholm, där delades man in i grupper. Vi hyrde in en riktig racebåtar med proffsbesättning ombord som tillsammans med de olika lagen tävlade mot varandra. Tillsammans presterar vi bättre, respekterar varandra och framförallt skrattar och ha kul ihop!

Exklusiv middag för ett mindre sällskap

När kunden vill tacka sina närmaste medarbetare i ledningen för ett bra arbete innan sommarlovet bjöds det på bubbel och gott grillat. Kvällen blev avslappnat exklusiv utan extra arbete för värdparet. Vi såg till att allting flöt på från början till slut hela kvällen.