Avtalskund

Avtalskund hos Matsällskapet

Som avtalskund har du en trygg samarbetspartner i Matsällskapet. Beställer du ofta eller har större återkommande event varje år så kan det löna sig att bli avtalskund hos oss. Som avtalskund kan man säga att du har en gräddfil till oss. Vi tittar över er kundprofil och anpassar våra tjänster, erbjudanden och rabatter för att passa just er. Det kan gälla alltifrån hur ni vill ha er mat presenterad till hur ni vill göra med leveranser. Om ni dessutom behöver dryck, servis, porslin eller möbler så vet vi exakt vad ni behöver. Med vår erfarenhet kan vi också hjälpa er att välja rätt menyer till rätt tillfälle och praktiska lösningar på kluriga event. Ni blir tilldelad en egen kontaktperson hos oss som kommer att vara ytterst ansvarig för er och era beställningar och evenemang. Vi är måna om våra avtalskunder och tror på långsiktiga samarbeten.

Referener

Vi är glada över att ha referenser från de mest skilda verksamheter och företag. Några av våra avtalskunder idag är  Stockholms universitet, Stockholm Business Region, Järfälla Kommun Täby Kommun, SVOA, Kungliga Tekniska Högskolan, EU Parlamentet, EU Kommissionen, Baker & McKenzie. 

Mer information

Vill ni veta mer om vad ni kan vinna på att bli avtalskund hos oss? Vi kommer gärna ut till er för att träffas och se hur det ser ut hos er. Ring 08-660 57 55 eller maila till info@matsallskapet.se