Om oss – Matsällskapet Catering & Event

Matsällskapet – 30 år med catering och nöjda kunder.

Matsällskapet Catering i Stockholm startade våren 1990 med att Anna Looft Persson hade en dröm om att servera god vällagad mat till glada gäster. Fortfarande är Anna hjärtat och drivkraften i hela verksamheten och driver Matsällskapet efter ledorden att: Vi ska leverera den bästa känslan till våra gäster oavsett evenemang.

 

I ett skolkök började verksamheten. Efter eleverna gått hem och köket blev tomt flyttade Anna in och lagade mat. Ryktet om den goda maten spreds snabbt och snart började vänner och bekanta beställa Annas mat till fester. Cateringverksamheten var född.

 

Anna fick anställa en kock och började leta efter större lokaler. Snart hittade hon lokalen på Brahegatan som skulle bli starten för verksamheten som den ser ut idag. På Brahegatan erbjöds lunchservering som snabbt blev populära bland de som arbetade i kvarteret. Luncherna var knökfulla och folk stod på kö ända ut på gatan. Många av gästerna vill ha mer av Matsällskapet och lokalen visade sig passa perfekt till fester på kvällarna. Här på Brahegatan träffade Anna några av de medarbetare som fortfarande är kvar. Mattias är cykelbudet som ofta åt lunch hos oss. Anna frågade om han kan tänka sig att köra våra transporter och Mattias träffar du säkert ofta eftersom han är vår chaufför och levererar till många av våra gäster dagligen.

 

Efter många roliga år på Brahegatan var det dags att ta ett nytt steg. Matsällskapet flyttade ut från stan till Solna. Där hittade vi stora moderna lokaler som passade vår växande verksamhet.

 

Om oss – Matsällskapet idag

Idag är vi drygt 20 anställda och från vårt kök levereras all slags catering som frukostar, kalla och varma luncher, kvällsbufféer, trerättersmiddagar, plockmat och mycket mer till privatpersoner, företag och offentliga verksamheter inom Stor Stockholm.

 

Vi älskar god mat och hög service

Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss, alla idéer är spännande. Vi hjälper att skapa den roligaste festen, det vackraste bröllopet och ett lyckat event helt enkelt.

 

Vi kräver hög och jämn kvalitet från beställning till leverans. Då trivs vi som bäst! Vi lägger ner lika mycket tid på att komponera och arrangera maten som att laga den. Och för att säkerställa kvalitet så provlagas alla rätter för att veta att den höga kvalitet vi alltid önskar.

 

Vi brinner för att arrangera bröllop, duka upp julbord och ordna allt annat som hör till en riktigt bra fest.

 

Tillsammans med er skapar vi ett arrangemang som levererar den bästa känslan för dig och dina gäster!