Eventbolag i Stockholm

Matsällskapet – ett eventbolag med erfarenhet i Stockholm.

Vi hjälper er att anordna ett lyckat event och skräddarsyr efter era önskemål och förväntningar. Många av våra kunder anlitar oss årligen för sina fester, event eller evenemang. Det kan vara årsstämmor, sommarfester, julfester, jubileum, personalaktiviteter eller en helt vanlig fest. Med över 30 års erfarenhet från olika typer av event och catering i Stockholm kan du känna dig trygg och förvänta dig den bästa kvaliteten från beställning till genomförande.

Behöver ni hjälp med nästa event?

Vi tycker det är viktigt att känna till vad ni tänkt er, vad ni önskar göra och vad ni gjort förut. Därför är ni välkomna att kontakta oss för ett första kostnadsfritt möte. Då talar vi om ert syfte med arrangemanget, vi talar också om vad ni och era gäster har för förväntningar på ett event. Självklart går vi igenom allt det praktiska som hur många gäster ni tror kommer samt vilka gästerna är. Är det kunder eller era kollegor?

Vi har lång erfarenhet av catering och event. All vår mat är lagad från grunden och våra kockar lagar mat med smaker från när och fjärran. Vi lägger också ner mycket tid och kraft på presentationen och allt runt omkring som porslin, servis och dekor. För att nämna några av våra tidigare uppdrag så har vi ordnat Oktoberfest med ölkranar, stora tältfester med trerätters middagar med dekor och underhållning, serverat frukostpåsar till 1500 anställda samt exklusiva middagar i mindre sällskap.

Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss, alla idéer är spännande och vi ser fram mot att höra era tankar kring ert event.

Ring eller maila våra projektledare på
info@matsallskapet.se eller 08-660 57 55.

Företagsevent

Vad är ett egentligen ett företagsevent i Stockholm? Ett event är en upplevelse som ni minns och gärna talar om långt efter själva genomförandet.

Vi kan hjälpa er att skapa en oförglömlig dag, kväll eller helg. Vi har lång erfarenhet av att anordna hela event till delar av ett evenemang.

Kick off

Peppa och motivera dina medarbetare och uppnå nya mål med en minnesvärd kick-off i Stockholm. Vi tar hand om allting runt omkring så att ni kan fokusera på innehåll och att skapa glada och stolta medarbetare som arbetar mot era uppsatta mål.

Ring eller maila våra projektledare på
info@matsallskapet.se eller 08-660 57 55.

Företagsfest

Vill ni fira ert fantastiska företag internt eller tillsammans med era kunder? Vi hjälper er att ordna en minnesvärd kväll för att sammansvetsa företagets olika avdelningar eller för att stärka banden med kunder och samarbetspartner. Vi hjälper er att lyfta just ert företags kultur och värdeord genom hela kvällen eller bara ordna årets absolut roligaste fest. Vår långa erfarenhet gör att ni kan luta er tillbaka och njuta av kvällen.

Ring eller maila våra projektledare på
info@matsallskapet.se eller 08-660 57 55.