Festtips

Festtips för event, party och arrangemang

Det är kul med fest. Särskilt roligt tycker vi att det är med kreativa fester, där vi får pröva nya idéer och att tänja gränser. Flera ur vår personal är sköna själar fyllda med spännande idéer och festtips. Vi producerar allt från inbjudningskort, roliga teman, livemusik, underhållning, DJs och det mesta som en lyckad fest kan innehålla.

 

En riktigt bra festlokal

Vi vill slå ett slag för vår egen festlokal! Här kan små och stora sällskap äta, dricka och dansa. Vi kan husera upp till 150 pers och lokalen kan byta skepnad inför de mest krävande önskemål. Under sommartid dukar vi upp på vår sköna terrass och serverar en svalkande välkomstdrink med stilig utsikt som tilltugg.

 

Roliga fester och lyckade kalas

Våra beställningar spretar verkligen åt olika håll, vilket gör det extra roligt för oss som arbetar! Vi gör allt från bröllopsfester, traditionella eller annorlunda. Japansk afton, cowboyfest med grillning, musik och elektrisk tjur, creolsk kräftfest med varma cajunkräftor, grillat och cajunmusik. Tusen och en natt party: beduintält, Beirutbuffé, magdansös, rökelse. Kubansk fest med rom och cigarrer, herrmiddagar med whiskeyprovning, trädgårdspartyn, bryggfester, mingliga cocktails och en massa annat som förhöjer livet.

 

Porslin och utrustning

Duka vackert och traditionellt, servera på udda fat, i roliga skålar eller ur ruffa korgar! Vi trivs med att presentera maten på ett spännande, sobert och annorlunda vis. För en inte alltför stor beställning har vi också ett stort urval av eget porslin, dukar och linne. Vi ger dig förslag utifrån dina egna önskemål eller så botaniserar vi tillsammans. Vi har också ett nära samarbete med flera leverantörer som hyr ut större volymer av porslin, glas, bestick och allt annat som kan behövas inför en större tillställning. Fråga oss efter offert.

 

Leveranser

Vi levererar gärna maten till dig eller också hämtar du den direkt hos oss. Den varma maten kommer i värmelådor och allt är snyggt upplagt och klart för servering.

 

Avtal och villkor

Det är viktigt att din beställning blir rätt och riktig. Därför vill vi gärna att du läser igenom beställningen ordentligt så att allt blir korrekt från början till slut.

 

Avbeställning

Vid avbeställning eller en korrigering av antalet personer önskar vi besked senast 4 arbetsdagar innan leveransdag. Vid avbeställning senare än 4 arbetsdagar debiteras 50% av den totala summan och vid avbeställning samma dag debiteras 100 % av beställningens värde.

 

Dagen efter

När du anlitar vår personal tar vi med oss vår disk och våra attiraljer innan vi går hem. Om ni inte har tillgång till sophantering tar vi även med oss soporna tillbaka. Dessvärre inte glas och burkar. Önskar du slippa hanteringen med tomglas, backar och burkar gör vi gärna det mot en kostnad.

 

Betalningsvillkor

Vid fakturering 10 dagar netto. Vid större arrangemang debiteras 50% á conto.

 

Möjligheter

God framförhållning ger dig större valfrihet inför din beställning.

 

Kontroll

Lusläs din bekräftelse och kontakta oss omedelbums om något inte skulle stämma.

 

Inbjudningskort & bordsmenyer

En fin och annorlunda inbjudan är en bra start på en trevlig tillställning. Vi ordnar gärna inbjudningskort, bordsplaceringar och bordsmenyer. Hör av dig så får vi se hur vi bäst kan hjälpa dig.

 

Utrustning

Porslin, vanligt eller ovanligt. Vi har det mesta av fiffiga köksattiraljer, udda skålar och vackra fat.

 

Linne

Dukar och servetter. Har du egna bord behöver vi måtten. Vi har en mängd storlekar, material och färger på bordsdukar att välja på.

 

Snyggt på borden

Blommor och andra stämningshöjare kan vara bra att tänka på. Vi hjälper gärna till med tips och kreativa idéer.

 

Maten

Varmt eller kallt? Är det en lunch eller middag med varm mat föreslår vi en medföljande kock som lägger sista handen vid maten.

 

Personal

Bör vara på plats minst två timmar innan gästerna anländer. Under den tiden är det klokt att ta en stund tillsammans med vår ansvarige och gå igenom beställningen.

 

Dryckesförvirring

Vill du veta vilket vin som passar bäst till din mat? Eller vad du ska servera till förätten? Vi har duktiga sommelierer som älskar att dela med sig av sina kunskaper. Önskar du slippa köpa in öl, vin eller sprit så gör vi gärna det mot en hanteringsavgift.

 

Snygga drinkar

Kan vi hjälpa till med personal för kvällens bar?

 

Klick

Minnen bleknar, även härliga, roliga och goda sådana. För att du ska slippa tänka på bilder som aldrig blev av har vi en duktig fotograf vi brukar anlita.

 

Isfritt

Har du inte har tillgång till egen is, tar vi gärna med oss för en rimlig slant.

 

Välkommen

Marschaller, lyktor eller ljus är alltid trevligt vid uppfart, entré eller annan lämplig plats.

 

Garderob

Trevlig personal som hjälper till med ytterkläder kanske behövs?

 

Vegetarian eller allergiker

Matallergier och personer som föredrar vegetarisk mat blir allt vanligare. En uppskattad omsorg för de gäster som så önskar.

 

Maxad helkväll

Bra musik förhöjer det mesta och en snygg ljussättning skapar stämning bortom horisonten. Vi samarbetar med flera DJs, musiker, underhållare och ljud- och ljuskunniga personer.

 

Nattamat

Hungern brukar slå till framåt småtimmarna. Vi kan vickning.

 

VIP

Har du en hedersgäst, toastmaster eller annan person vi bör känna till? Säg gärna till.

 

Bil, cykel, lastbil

Vi transporterar gärna maten till er eller så hämtar ni direkt hos oss.

 

 

Nöjd

Vi hoppas att gäster och värdfolk är riktigt nöjda.